Our topics

To inspire

Met onze bite-sized inspiratiesessies zetten we een topic ‘top of mind’ binnen uw organisatie. Grotere doelgroepen worden in deze krachtige, interactieve sessies tot 120 minuten meegenomen in een verhaal waar bepaalde thema’s bekeken worden vanuit onze neurowetenschappelijke bril. Of het nu gaat om een deel in een uitgebreider leer- of verandertraject of als een losstaand instrument, inspiratie zal u krijgen!

Inspireren doen we zowel klassikaal als online. In onze interactieve, klassikale inspiratiesessies neemt één van onze content experts een groep tot 500 personen mee in een gepassioneerd verhaal.

Om het leereffect te maximaliseren zijn onze online inspiratiesessies ingebed in een ‘virtual learning journey’. Korte, krachtige learning tracks die voor groepen tot 500 deelnemers kan gegeven worden. Geen verplaatsing nodig, geen software downloads of administratieve rompslomp én geen saaie aframmeling van slides. Wel een digitaal leertraject rond een geanimeerde online inspiratiesessie waar een host én een content expert een groep tot 500 deelnemers meenemen in een deep dive rond het topic.

Benieuwd naar welke Inspiratiesessies we hebben & hoe we dit aanpakken?

Naar welke inspiratiesessie ben je op zoek?

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende inspiratiesessies die we per topic aanbieden. U kan klikken op één van deze inspiratiesessies of u kan gebruik maken van de verschillende filters aan de rechterzijde om gerichter te zoeken.

Filter opties:
menu
list (1)
Per format
Grow to perform Formats
Synchroon of D.I.Y.
Grow to perform synchroon-DIY
Per topic
Grow to perform skill
INSPIRATIESESSIE

The mindshift

INSPIRATIESESSIE

DE KUNST VAN FEEDBACK

INSPIRATIESESSIE

DE KUNST VAN PSYCHOLOGISCHE VEILIGHEID

INSPIRATIESESSIE

Vergroot je impact met emotionele intelligentie

Liever op maat?

Geef ons een seintje!

We luisterengraag naar jouw leervraag.

BUILDING CULTURES OF DIALOGUE

Topics om een cultuur van dialoog te ontwikkelen?

De basis voor succesvolle samenwerking en innovatie ligt in open en effectieve communicatie. Dit bereiken we door ons te richten op drie essentiële domeinen:

LET'S TALK

Vragen over ons aanbod?