ONLINE INSPIRATIESESSIE

FEEDBACK
GEVEN & ONTVANGEN

Waarom feedback zo moeilijk is en hoe het ook makkelijk kan.

Feedback is een geschenk’, hoor je wel eens beweren. En toch hebben velen onder ons het moeilijk om dit cadeautje te aanvaarden. Voor sommigen komt feedback heel aanvallend over, voor anderen is het intimiderend. Soms komt feedback gewoon op een verkeerd moment, dan weer veel te laat.

Feedback kan formeel, tijdens een evaluatie, of informeel aan de koffiezet. Maar door de toenemende digitalisering, meer telewerk en het hybride werken vanuit verschillende werkplaatsen zien we elkaar steeds minder fysiek. Dat maakt van feedback geven een nog grotere uitdaging.


“Feedback vragen, geven of krijgen verschilt van persoon tot persoon. Iedereen gaat er anders mee om. Hoe beter je de ander kent, hoe constructiever de feedback, hoe groter het effect.”

In deze online inspiratiesessie leer je niet alleen praktische tips & tricks over feedback geven en krijgen. We kijken eerst naar de anatomische kant: wat feedback precies doet met je brein en waarom we het er zo moeilijk mee hebben. We gaan aan de slag met concrete eigen cases zodat elke deelnemer er persoonlijk uit leert.

  • Hoe werkt feedback precies?
  • Wat zijn je persoonlijke triggers wanneer je feedback ontvangt?
  • Wat zijn de do’s en don’ts wanneer je feedback geeft?
  • Feedback geven in de praktijk: het BUSC-model

Voor zowel medewerkers als leidinggevenden die hun veerkracht in hun werkleven willen verhogen.

Formats

Leertraject met digitale leerprikkels en e-book rond een Online inspiratiesessie met 1 host én 1 content expert (voor grote groepen van 12 tot 500 deelnemers).

Praktisch

Duurtijd:  max 120 min.
Tool: Zoom, Webex, Teams
Taal: NL, FR, ENG

DOELGROEP

Medewerkers
Leidinggevenden

Wil je weten wat we nog doen rond het topic
'Feedback'?

SKILLS FOR TODAY AND TOMORROW

Welke soft skills winnen aan belang?

Op basis van ons onderzoek en ervaring hebben wij 4 categorieën van (soft) skills
geïdentificeerd die cruciaal zijn om performant te blijven in de toekomst.

Versnel je leerproces en doe het zelf!
Bekijk onze ‘do-it-yourself’-oplossingen

BUILDING THE SKILLS

Welke formats zijn er om deze skills aan te leren?

Leren doen we allemaal in verschillende vormen en op verschillende manieren. Om de skills te implementeren die voor jouw organisatie belangrijk zijn, is het cruciaal dat de gebruikte leerinstrumenten de nodige impact hebben en afgestemd zijn op jouw organisatiecultuur. Op basis van onze expertise en ervaring onderscheiden wij de volgende:

Onze events

The Tipping Point houdt de vinger aan de pols en onderzoekt voor u welke skills essentieel worden in de toekomst & hoe u die kunt implementeren in uw organisatie. Wij delen graag deze kennis met u via verschillende events.

[MEC id="23351"]