CLASSROOM/ONLINE INSPIRATIESESSIE

Straffer dan robots

Welke skills je écht nodig hebt in de toekomst.

De wereld evolueert snel, robotisering en automatisering nemen toe. Digitale innovatie en nieuwe communicatie zorgen voor continue verandering. Alles gaat zo snel dat niet iedereen nog even goed mee kan. We kunnen ons wel aanpassen, maar niet in alles tegelijk. En morgen wordt het toch weer anders.

Het komt er dus op aan de juiste skills te ontwikkelen om met die snelle verandering om te gaan, én de robots ook voor te blijven. Maar welke zijn die nu precies? Dat leer je in deze sessie. Je ontdekt wat de échte professionele uitdagingen van morgen zijn, en welke skills je nodig hebt om die succesvol aan te gaan.

“Voortdurende verandering vraagt om een nieuwe manier van werken. Ontwikkel vandaag de juiste skills en blijf ook morgen relevant.”

Met deze belangrijke inspiratiesessie bereid je je organisatie voor op morgen. Zodat je voluit kan werken op de juiste skills, waardoor je medewerkers en jijzelf vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen gaan.

  • Welke skills worden cruciaal in de toekomst?
  • Welke heb je vandaag onder de knie en op welk vlak kan je nog groeien?
  • Hoe ontwikkel je deze skills tot je ze echt ‘meester’ bent?

Voor zowel medewerkers als leidinggevenden die zich willen verdiepen in de ‘skills for the future’ om zich zo beter voor te bereiden op ‘hun’ toekomst

FormatS

CLASSROOM

groepen van 12 tot 500
deelnemers

ONLINE

groepen van 12 tot 500
deelnemers

1 host én 1 content expert

Praktisch

CLASSROOM

Duurtijd: 90 min
Taal: NL, FR, ENG

ONLINE

Duurtijd: 90 à 120 min.
Taal: NL, FR, ENG
Online tools: Zoom, Webex, Teams

DOELGROEP

Medewerkers
Leidinggevenden

Versnel je leerproces en doe het zelf!
Bekijk onze ‘do-it-yourself’-oplossingen

BUILDING THE SKILLS

Welke formats zijn er om deze skills aan te leren?

Leren doen we allemaal in verschillende vormen en op verschillende manieren. Om de skills te implementeren die voor jouw organisatie belangrijk zijn, is het cruciaal dat de gebruikte leerinstrumenten de nodige impact hebben en afgestemd zijn op jouw organisatiecultuur. Op basis van onze expertise en ervaring onderscheiden wij de volgende:

Onze events

The Tipping Point houdt de vinger aan de pols en onderzoekt voor u welke skills essentieel worden in de toekomst & hoe u die kunt implementeren in uw organisatie. Wij delen graag deze kennis met u via verschillende events.

LET'S TALK

Vragen over ons aanbod?