CLASSROOM/ONLINE INSPIRATIESESSIE

DE KUNST VAN VERANDERING

Ontdek de drie voorwaarden om constructief om te gaan met verandering.

De wereld verandert voortdurend, de laatste jaren zelfs heel erg snel. Jezelf aanpassen blijkt in de menselijke evolutie een belangrijke strategie om te overleven. Maar de talrijke veranderingen volgen elkaar zo snel op dat ons brein ze niet altijd even vlot meer kan verwerken.

“Kan jij goed om met verandering? Dan is dat niet alleen te danken aan jouw mindset. Er spelen ook andere factoren mee!”

Je moet je niet alleen willen aanpassen aan verandering, je moet het ook kunnen. In deze interactieve sessie krijg je nieuwe inzichten over wat verandering precies met je doet en welke elementen nodig zijn om je aan nieuwe situaties aan te passen.

We zoomen in op waarom ons brein het zo moeilijk kan hebben met veranderingen en wat de drie essentiële voorwaarden zijn om constructief met change om te gaan. Zodat je hier na de sessie meteen zelf concreet mee aan de slag kan.

  • Waarom houden we niet van verandering?
  • Wat doet verandering precies met ons brein?
  • Wat zijn de voorwaarden om constructief met verandering om te gaan?
  • Wat kan je zelf doen om dit vanaf morgen toe te passen?

Voor zowel medewerkers als leidinggevenden die beter willen omgaan met verandering.

FormatS

Klassikale inspiratiesessie (voor grote groepen van 12 tot 500 deelnemers).

Praktisch

Duurtijd:  90 min.
Taal: NL, FR, ENG

Medewerkers
Leidinggevenden

DOELGROEP

Medewerkers
Leidinggevenden

Versnel je leerproces en doe het zelf!
Bekijk onze ‘do-it-yourself’-oplossingen

BUILDING THE SKILLS

Welke formats zijn er om deze skills aan te leren?

Leren doen we allemaal in verschillende vormen en op verschillende manieren. Om de skills te implementeren die voor jouw organisatie belangrijk zijn, is het cruciaal dat de gebruikte leerinstrumenten de nodige impact hebben en afgestemd zijn op jouw organisatiecultuur. Op basis van onze expertise en ervaring onderscheiden wij de volgende:

Onze events

The Tipping Point houdt de vinger aan de pols en onderzoekt voor u welke skills essentieel worden in de toekomst & hoe u die kunt implementeren in uw organisatie. Wij delen graag deze kennis met u via verschillende events.

LET'S TALK

Vragen over ons aanbod?